avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Buna ziua
As dori sa stiu daca un salariat care are un contract de munca cu o societate (norma intreaga de 8 ore/zi) si care deasemenea mai are un alt contract de munca cu o alta societate de 2 ore/zi, beneficiaza pentru cel de al doilea contract de vechime in munca.
Adica dupa un an de munca salariatul respectiv are o vechime de 1 an si 3 luni.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 2 Februarie 2015
1 an lucrat cu 8 ore/zi = 1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca.

In cazul in care in aceeasi perioada o persoana are incheiate mai multe c.i.m. , atunci
1 an vechime in munca = 1 an lucrat cu mai multe c.i.m. pentru aceeasi perioada de 1 an.

Numai la pensie se va cumula veniturile din salarii realizate in baza mai multor c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea vechimii in munca pentru angajare brandusa2015 brandusa2015 buna ziua, as dori sa stiu cum se stabileste numarul anilor privind vechimea in munca, astfel: 1. in cazul contractelor cu timp de lucru de 6 ore, ... (vezi toată discuția)
Vechime calculată la contractul de muncă de 6 ore pe zi ionelanicoletastoleru ionelanicoletastoleru As dori să știu Cum este calculată vechimea în munca la contractul de muncă cu 6 ore pe zi (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca V.Stroescu V.Stroescu In prezent am doua contracte de munca unul de 8 ore si unul de 2 ore. Recent am aflat ca cel de 2 ore este contractul de baza, iar cel de 8 ore este cumul ... (vezi toată discuția)