avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie la executare

Speta: Am formulat contestatie la executare impotriva punerii in executare a unei sentinte dupa ce s-a pus sechestru fara ridicare asupra bunurilor mobile din casa.
S-a judecat contestatia si urmeaza sa primim solutia care sper ne va fi favorabila.
In dosar insa, capatul de cerere cu privire la suspendarea executarii ne-a fost respins normal datorita neachitarii cautiunii.
Intre timp evaluatorul a venit si a evaluat bunurile si executorul pe data de 10 septembrie ne-a instiintat ca va avea loc licitatia asupra bunurilor mobile sechestrate.
Intrebare: Ce e de facut in aceasta situatie avand in vedere faptul ca, chiar in ideea in care sentinta ne va fi favorabila, pana la ramanerea ei definitive termenul de 10.09.2005 va fi demult depasit?
Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Nero Nero Speta: Am formulat contestatie la executare impotriva punerii in executare a unei sentinte dupa ce s-a pus sechestru fara ridicare asupra bunurilor mobile din ... (vezi toată discuția)
Contestati la executare Nero Nero Speta: Am formulat contestatie la executare impotriva punerii in executare a unei sentinte dupa ce s-a pus sechestru fara ridicare asupra bunurilor mobile din ... (vezi toată discuția)
Cum se determina care sunt bunurile mobile ale unui debitor? blitzmate blitzmate Buna ziua. Sunt debitor in cazul unei executari silite... Executorul judecatoresc a venit la domiciliul meu si a pus sechestru pe o serie de bunuri din casa, ... (vezi toată discuția)