avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare Adresa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare Adresa?

buna seara,
am primit de la judecatorie o comunicare prin care persoana care a locuit aici, decedata acum, trebuie sa trimita o intampinare. ideea e ca acum peste 3 ani a avut loc un incendiu in apartament, iar firma de asigurari l-a despagubit pe cel de deasupra si acum vor sa-si recupereze banii. de precizat ca in incendiu, "paratul" a si decedat. in urma decesului, s-a facut succesiunea si am obtinut un certificat de mostenitor. dupa 3 ani primim o comunicare cu o suma de plata, plus dobanda (ilogic zic eu, ca se calculeaza o dobanda la o suma platita acum 3 ani si de care eu aflu abia azi).

ce trebuie facut in astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:53, 3 Februarie 2015
daca sunteti mostenitor, trebuie sa trimiteti intampinarea. stiti ca atunci cand mosteniti bunurile defunctului ii mosteniti si datoriile - anumite limite.

www.avocatnet.ro/content/art...
nobody3911 a scris:

...acum peste 3 ani ...

Daca au trecut mai mult de 3 ani a intervenit prescriptia extinctiva. Verificati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune;pensie alimentara ContSters7705 ContSters7705 -Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva Jonny93 Jonny93 Buna ziua... va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie: Dupa tatal decedat s-a dezbatut succesiunea si s-a lichidat ... (vezi toată discuția)
Ignorare cerere de valoare redusa - ce inseamna si cum ma poate afecta proiectare proiectare Buna ziua! Poate fi ignorata (in calitate de parat) o cerere de valoare redusa, stadiu procesual fond? Daca e ignorata ce mi se poate intampla? Se ajunge la ... (vezi toată discuția)