avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul sindromului posttrombotic, este obligatorie avizarea comisiei de expertiza medicala pentru acordarea concediului medical mai mult de 183 de zile. Stiu ca anexa 7 din OUG 158/2005 include aceasta boala in categoria celor pentru care se acorda concediu medical pana la un an, dar nu stiu daca medicul curant poate acorda concediul sau trebuie mers la comisie. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de boala andrey78 andrey78 Buna ziua, Care este perioada maxima /an a concediului de boala pe care poate lua un angajat cu o boala cronica? Am auzit 90 de zile?In ce conditii? Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical albus albus Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)