avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA in Concediu Crestere Copil - Obtinerea de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA in Concediu Crestere Copil - Obtinerea de venituri supuse impozitului in cuantum de cel mult 3000 de lei intr-un an calendaristic.

Buna ziua,

sunt pfa si din 15 noiembrie am suspendat activitatea pt a inainat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de ccc.
- am inteles ca pe perioada ccc pot realiza venituri pana in 3000 de lei impozabili/an.
Va rog sa-mi spuneti tb sa deschid pfa din nou sau cum se procedeaza daca vreau sa realizez venituri si sa beneficiez de ccc in acelasi timp.
Mentionez ca fac asigurari care sunt trecute pe pfa si pot realiza si alte venituri din activitati de vara in organizari de evenimente si ac sunt pe pfa - care deja au fost suspendate pt ccc.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
mariaevelina, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariaevelina , utilizator 18:43, 3 Februarie 2015
1. Conform modificarilor adude OUG 111/2010 puteti sa cumulati indemnizatia pentru CCC cu un venit profesional care sa nu depaseasca 3.000 lei pe an calendaristic.

2. Va recomand sa va adresati AJPIS deoarece nu au aparut inca modificarile la Normele de aplicare a OUG 111/2010 pentru a sti care este sursa acestor venituri.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului berescu_laura berescu_laura buna ziua!Am o interprindere individuala si sunt insarcinata..As vrea sa stiu daca trebuie sa imi suspend activitatea pentru a beneficia de alocatia de ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa pe perioada ccc? oanaharsa oanaharsa Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu de crestere a copilului si nu stiu daca este obligatoriu sa imi suspend activitatea PFA. Sunt angajata cu norma ... (vezi toată discuția)