avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Domniciliu +resedinta cetatean straini non ue
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Domniciliu +resedinta cetatean straini non ue

Buna seara. Sunt cetatean strain non ue (ua) am permis permanent si am domniciliu in bucuresti . Am cumparat casa de vacanta la munte . Vrea sa inregistrez la fisc ca o inchiriez ( cedarea folosintei bunurilor in scop turistic) . Off si a inceput probleme biurocratice . fiind am domniciliu la Buc treb sa fac dosar pentru fisc sector 6 , acolo nu prea au stiut ce sa fac cu mine ca nu pre au cazuri dastea . Cineva a spus cel mai bine sa fac resedinta anuala unde am casa de vacanta si la fisc rasnov ( ca ei se pricep la inchirieri in scop turistic) sa fac dosar ca sunt legal inchiriez casa pentru scop turistic. Asa Intrebarea mea - se poate sa fac resedinta in rasnov( casa de vacanta) si sa am domniciliu principal in Bucuresti ?

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 5520 Ionel_Popovici Ionel_Popovici Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de vacanta la munte pe care vreau s-o inchiriez legal. Inchirierea se face pe perioade scurte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camere in locuinta proprie Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Buna ziua. Doresc sa inchiriez 3 camere in locuinta proprie in lunile iulie si august 2019. Sunt persoana fizica si nu doresc sa ma autorizez ca si PFA nici nu ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)