avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea femeilor care au nascut si crescut trei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea femeilor care au nascut si crescut trei copii

Mai este valabila legea 19/2000 referitoare la pensionare? Mai exact, ma intereseaza sa stiu daca femeile cu 3 sau mai multi copii se pot pensiona anticipat si in ce conditii. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:50, 4 Februarie 2015
Legea nr. 19/200 a fost abrogată prin Legea nr. 263/2010, în vigoare din data de 1 ianuarie 2011. Prevederea referitoare la reducerea vârstei standard de pensionare pentru mamele care au născut și crescut trei copii nu există în Legea nr. 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasterea mai multor copii reduce varsta standard de pensionare? lacramitza76 lacramitza76 buna ziua din nou, as dori sa va adresez urmaroarea intrebare; daca o mama care a ajuns la varsta pensionarii de drept, este avantajata,sa zicem,in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva aleator aleator mama mea a iesit la pensie pe caz de boala gradul 3 si are 32 ani munca.pe decizie scrie ca definitiv v-a iesi in 2014.intrebarea mea este daca poate iesi mai ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru femeile care au născut cel puţin 3 copii până în 1990 Carolinanastase Carolinanastase Buna ziua In octombrie 2015 senatorii au votat, proiectul de lege care prevedere reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut cel ... (vezi toată discuția)