avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu actul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu actul de proprietate

Bună ziua. Avem încheiat la notariat un antecontract de vânzare-cumpărare a unui apartament, prin credit prima casă.Suprafaţa construită de pe actul de proprietate al imobilului nu corespunde cu cea din CF (66,7 cu 70,22). Notarul spune că nu este nici o problemă, la bancă ne-au spus că nu ne vor aproba creditul pentru că nu este ok să nu corespundă suprafaţa imobilului în cele două acte. Ce e de făcut? Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:22, 4 Februarie 2015
Rectificati documentatia cadastrala inscrieti in Cartea Funciara acea rectificare incheiati un Act aditional al antecontract si apoi duceti lla Banca.
Şi cine se ocupă? Noi (cumpărători) sau proprietarii (vânzătorii apartamentului)?
Proprietarii vanzatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract apartament alinaaline alinaaline Buna ziua.Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pt un apartament nou cu o firma in anul 2008(de fapt o mansarda) pe care l-am achitat ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)