avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel termen ucidere din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel termen ucidere din culpa

Buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema :
Sunt inculpat la un dosar ucidere din culpa, doar eu am declarat apel, Termen am 5 februarie 2015 la Curtea de apel, a fost declarat apel cand am primit minuta solicitand apoi sal motiveze avocatu cand primesc hotararea , el a facut motivarea pe 01.02.2015 si a trimis-o prin fax dar nu si-a dat seama ca la curte de apel ia fost schimbat numarul dosarului care il avea la judecatorie. A trimis motivarea cu numarul de la judecatorie, scris numele meu, data termenului tot . astazi a mai trimis-o odata cu noul numar de dosar. poate sa fie o problema ?? sa imi respinga ca nemotivat???deci are OK De la fax ca a fost primit pe 01.02.2015
Dosarul pastreaza acelasi numar si la Curtea De Apel, motivele de apel le puteti depune si la primul termen de judecata, nu exista o sanctiune daca nu le depuneti pana atunci, fireste ca era util sa fie trimise mai din timp pentru ca judecatorul sa le poata citi.
multumesc dl avocat dar imi pare rau sa va contrazic sa schimbat numarul dosarul va dau sa vedeti .... uitati pe portalul instantelor dosar 8015/327/2013 jud tulcea si la curtea de apel 762/36/2014 . deci nu poate sa imi respinga ca nemotivat in termen ??
Stati linistit, nu va respinge apelul din acest motiv.
Multumesc de raspuns. Daca pe fond n-am mers pe recunoastere. Am declarat apel pot in apel sa merg pe recunoastere si sa beneficiem de o reducere din pedeapsa de pe fond 3 ani cu suspendare 6 ani termen de reincercare???
Nu se mai poate in apel.

Alte discuții în legătură

Recurs. unde e inregistrata cererea de recurs? unde e inregistrat primul termen pentru Popescu2012 Popescu2012 Sentinta fond judecătorie : 14.12.2012 Cererea de Recurs (nemotivat) înregistrat la 18.12.2012 Comunicare sentinta redactată la ... (vezi toată discuția)
In loc de comunicare - recomunicare ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, am declarat recurs inainte de comunicarea hotararii judecatoresti. Trecand destul de mult timp de la pronuntare am insistat ... (vezi toată discuția)
Apel dupa 7 luni FLORIN172 FLORIN172 AM PRIMIT AZI DECIZIA CA BUC, NU MOTIVEZA IN NICI UN FEL ADMITEREA APELULUI REPUS PE ROL DUPA 7 LUNI, NICI DE EXCEPTIILE INVOCATE DE MINE, CA SI CAND NU AM ... (vezi toată discuția)