avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - Licitatie Publica
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - Licitatie Publica

Buna ziua,
Am primit dosar de executare silita si scoaterea apartamentului la vanzare. Am mers am achitat contravaloarea debitului ptr care am fost trimis la executare silita iar executorul nu este de gasit nu il pot contacta. Secretarele de la birou nu imi elibereaza documentele care atesta incetarea executarii si mentionez ca am conturile bancare blocate cu proprire in continuare nelegal intrucat debitul a fost stins iar biroul executoresc nu imi elibereaza un document prin care sa se ridice propririle. Va rog sa imi spune-ti ce este de facut.
Cu stima,
Radu CIOROIANU
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:56, 4 Februarie 2015
Notificati oficial executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de poprire Nelica Nelica Am primit niste instiintari de la Administratia financiara ca datorez impozite ptr activitati comerciale. Sunt salariata si nu desfasor nicio activitate in ... (vezi toată discuția)
Cum se va continua executarea? greensea greensea Buna ziua In urma blocarii conturilor, debitoarea a fost de acord sa-mi achite debitul pentru care am cerut executarea. Achitarea s-a si facut prin ... (vezi toată discuția)
Datorie banca - executare silita cataxx cataxx Tatal meu, actual bolnav paralizat la pat, grad handicap grav cu AVC, a facut, inainte de a se imbolnavi, un credit la banca Credit Europe, cam de 16-2000 ... (vezi toată discuția)