avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pfa persoana handicapata scutit de impozit pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pfa persoana handicapata scutit de impozit pe cladiri/teren

buna ziua as vrea sa stiu si eu daca o persoana fizica autorizata care este incadrata in grad de handicap grav beneficiaza de scutire de impozit si teren pentru o cladire unde isi desfasoara activitatea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 4 Februarie 2015
Facilitatea scutirii de la plata impozit cladire+teren ,se acorda in temeiul disp L nr 448/2006 art 26 strict pentru adresa de domiciliu a persoanei detinatoare de certificat de incadrare in grad de handicap-daca aceasta este si proprietara cladirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri si teren nikolas nikolas pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)