avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces castigat, recuperare bunuri confiscate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces castigat, recuperare bunuri confiscate

Buna seara!Am castigat un proces cu politia rutiera constand intr-o contestatie care am facut-o impotriva unui proces verbal de contraventie si masura complementara de confiscare a unor bunuri.Masura confiscarii a fost ridicata.Vreau sa stiu daca pot intra in posesia bunurilor confiscate cu hotararea aceasta judecatoreasca in prima instanta sau pot intra in posesia lor doar cand am o hotarare definitiva?
Cel mai recent răspuns: mihaelaa.roxana , utilizator 14:51, 6 Februarie 2015
Puteti solicita restituirea bunurilor,numai dupa ce hotararea ramane definitiva
dar judecatorul care a hotarat in cat timp este obligat sa redacteze hotararea?sau cum se procedeaza mai departe?
Teoretic, termenul în care se redactează o hotărâre judecătorească este de 30 de zile de la pronunțare. Practic, judecătorii sunt îngropați în dosare și redactarea durează mult mai mult. După trecerea termenului de 30 de zile, puteți să formulați o cerere de urgentare a redactării hotărârii și să o depuneți la instanță.
am inteles ca au trecut 2 luni deja si nu stiam cum sa procedez
se poate trimite si prin email aceasta cerere sau cum?

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca laumotor laumotor Am fost parte intr-un proces civil a carui pronuntare a fost data pe 31 Octombrie 2014 si al carui rezultat nefavorabil il gasesc pe site-ul judecatoriei dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort Adrinuta Adrinuta Buna ziua, In data de 06.09.2016 s-a afisat online, pe site-ul oficial al judecatoriei, hotararea judecatoreasca in ceea ce priveste divortul incheiat prin ... (vezi toată discuția)