avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suspendare Permis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suspendare Permis

Am fost oprit de unde echipaj de politie pentru neacordare de prioritate.Pietonul nu avea intentia de trece strada si nici nu pusese piciorul pe trecerea de pietoni . Echipajul de politie era intr-o zona in care nu avea posibilitatea sa observe ca pietonul a pus piciorul pe zebra vizibilitatea fiind obstructionata de masini parcate. Pietonul s-a angajat in traversarea strazii dupa ce am trecut eu.
Nu am recunoscut fapta si as vrea sa stiu ce sanse de castig am daca fac contestatie la judecatorie.
Cel mai recent răspuns: emil65 , utilizator 15:50, 5 Februarie 2015
Aveti martori?
Da, un martor care era cu mine in masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis pentru neacordare trecere pietoni. vinovat : conducator auto de pe a doua banda ConducatorDelia ConducatorDelia Buna ziua, Vineri 12.12.2014, ma deplasam pe o strada cu 3 benzi pe sens. Eu ma deplasam pe banda 3. Pe prima banda pietotul a pus piciorul pe trecere, insa ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie pentru neacordare prioritate pietoni djmaxi2000 djmaxi2000 Am fost oprit de politie pentru neacordare de prioritate pietonilor. Am fost amendat si mi-a fost suspendat permisul de conducere. Intrucat erau masini parcate ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - neacordare prioritate pieton ramona_30 ramona_30 buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)