avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punere in Executare Hotarire Judecatoreasca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punere in Executare Hotarire Judecatoreasca

Buna Ziua
Am contesat decizia de pensionare la tribunalul de care apartin la prima instanta mi s-a respins cererea cu drept de recurs, in termenul legal am depus recursul la Curtea de Apel Buc am cistigat definitiv si irevocabil dar cit timp ne-am judecat la Curtea De Apel Buc domnii de la Casa de Pensii MAPN au emis o alta decizie cu acelasi nr dar cu o alta data , Eu acum am hotarirea de la Curteade Apel definitiva si irevocabila cistigata si acea decizie cu acelasi nr emisa pe aceeasi lege doar data schimbata Rugamintea mea este sa- mi spuneti .
acea hotarire definitiva si irevocabila mai poate fi pusa in aplicare daca cei de la Casa de Pensii a MAPN au emis o alta decizie? Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Ionela Popescu , Consilier juridic 09:01, 6 Februarie 2015
Fiind o hotarare defintiva si irevocabila data de instanta se poate pune in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte important 2 simpatyk simpatyk Uitati cum sta treaba.Eu am depus la casa de pensii dolj adeverente cu salari si cu sporul de vechime ca am castigat salarii mai mari ca cele anscrise an ... (vezi toată discuția)
Investirea hotararii judecatoresti lalyana lalyana Buna ziua, Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru care ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)