avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instanta a dispus liberarea conditionata. In cat timp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instanta a dispus liberarea conditionata. In cat timp pot parasi penitenciarul?

As dori sa va intreb, daca o persoana privata de libertate a primit pronuntarea pentru liberarea conditionata, cat ar dura procedura pana la parasirea penitenciarului.Mentionez ca sentinta de pronuntare privind liberarea conditionata a avut loc in data de 05.02.2015.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daridari , utilizator 09:58, 6 Februarie 2015
Incercati sa va incormati daca a declarat contestatieparchetul.
Nu s-a depus contestatie
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
Daridari, utilizator
Dupa ce expira durata de timp pentru depunerea contestatiei o sa iasa.
Daridari a scris:

Am inteles, se iau in considerare zile lucratoare sau calendaristice/
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare condtionata admitere maariaa maariaa Buna ziua! Am o intrebare si eu, dupa admiterea cererii de eliberare condtionata de catre judecator, in cat timp iti da drumul din penitenciar?! (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata clauss_yonel clauss_yonel sotul meu a ispasit doua treimi din pedeapsa de 4 ani si sase luni,adica doi ani si 6 luni.as vrea sa stiu daca are dreptul la cerere de liberare conditionata ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme ... (vezi toată discuția)