Buna ziua!
M-ar interesa cum as putea, in prezent o simpla persoana fizica, sa infiintez o pensiune turistica unde sa se practice echitatia si diverse activitati de explorare a naturii, in conditiile in care nu am nici un ban?
Entuziasm este, forta de munca este ...
Va multumesc anticipat!
Nici bani...nici cai, macar?.....greu de spus ...goar cu entuziasm si munca, fara finantare proprie....nu aveti mari sanse.
Recomand studii antreprenoriale si un plam de afaceri binr pus la punct pentru crowfundasing......
Nu prea cunosc procedura dar am aflat ca ar exista posibilitatea concesionarii terenului de la primaria comunei unde intentionam sa ne desfasuram
Ce ma sfatuiti in aceasta directie?
Pentru concesionare cu certitudine trebuie sa va adresati primariei. Activitatea ramane aceeasi ? Terenul trebuie sa fie intravilan pentru constructii, trebuie ca primaria, consiliul local sa il aiba in plan pentru concesionare. Acestea doar de la ei le puteti afla.
Da, intentia a ramas aceeasi: aceea de a infiinta o pensiune la care sa se practice echitatie si tot caut posibilitati de a realiza acest lucru fara bani (pt ca nu-i am) si fara vreun imprumut (pt ca imprumutul vrem sa-l contactam odata cu demararea programului PNDR 2014-2020, partea noastra de contributie).
Asta e o idee ce cred ca ne-ar putea fi de folos. Daca mai aveti si altele, va rog, initiati-ne si pe noi, suntem la inceput ...