tocmai am platiti un avans pentru un apartament in timisoara, iar proprietarul mi-a spus ca el si fostul proprietar si cel dinaintea lui nu au platit niciodata impozit deoarece nu se regaseste pe listele celor de la primarie, este bloc vechi de prin anii 90, este racordat la calor si toate cele. mi-a spus propritarul ca a incercat sa intre in legalitate dar erau multe acte si sa lasat pagubas, in aceiasi situatie se afla toti locatarii, fiscal mi-a zis ca scoate de la primarie si este pe zero ,adica fara datorii, ce pot face sa intru in legalitate ? am inteles ca pe la cadastru sa cer un cf colectiv? ma vor pune sa achit impozitele restante? apartamentul are cf in regula. va multumesc
dar eu o sa pot cumpara apartamentul prin prima casa?si ce demersuri trebuie sa fac sa intru in normalitate? luni ma duc la primarie sa scot un fiscal sa vad ce scrie pe el. va multumesc
Daca proprietarul a spus ca poate scoate fiscalul inseamna ca se plateste impozit ptr acel apartament. Daca nu se scoate fiscalul si extrasul de carte funciara nu se poate obtine credit si nu se poate incheia contractul la notariat. Notarul nu face contractul fara fiscal. Daca apartamentul nu este declarat la primarie, trebuie declarat, achitat impozitul la zi si apoi se obtine fiscalul.
Acte vanzare imobil
adighe
Buna ziua si bine v-am gasit,
Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)