Buna ziua.
In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ar fi fost inregistrat (notat) mai departe in cartea funciara, dar nu am nicio informatie sigura. Noi am continuat sa locuim in acel imobil. La administratia financiara imobilul apare si astazi pe numele parintilor mei, la fel si la Asociatia de Proprietari.
Vreau sa aflu daca acum in cartea funciara figureaza drept proprietari tot parintii mei sau bunicul caruia i s-a vandut. Nu cunosc insa numarul de carte funciara si nici numarul cadastral pentru a putea obtine un extras de carte funciara. Exista vreo modalitate de a afla aceste date fara a fi necesara plata acelei taxe de 100 de lei, despre care am aflat, pentru obtinerea nr. de CF?
Multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri.
Am facut deja asta, dar pentru a completa respectiva cerere trebuie sa stiu numarul cadastral si numarul cartii funciare, date pe care nu le am si pe care nu stiu de unde le-as putea afla. Am inteles ca tot de la OCPI, printr-o alta cerere, dar care ar costa 100 de lei. De aceea am solicitat ajutor. Nu e o suma mare, dar situatia noastra financiara actuala nu ne permite sa achitam o astfel de taxa (100 lei).
incercati sa vedeti pe o chitanta de la taxe si impozite( daca a fost platit impozitul) de obicei sunt trecute si acolo datele de identificare ale imobilului si al terenului aferent.
Am citit iarasi ceea ce a-ti scris la inceput, daca aveti documentele vechi ale parintilor trebuie sa aveti si numarul inscris in caretea funciara.