Buna ziua,
Lucrez in Anglia de 2 luni, vreau sa stiu cum afla cei din Romania de aceasta situatie pt plata impozitelor. Trebui sa anunt eu? Ce impozite se platesc?
In ce calitate lucrati in Anglia? Atasat al unei misiuni diplomatice Romane sau al Ambasaderi noatre sau al statului roman sau ce lucrati?
Despre care "cei din Romania" intrebati?
Ce impozite se platesc unde, in Romania sau in UK? Si cu privire la ce? caci impozite se platesc multe. Necesita precizari ...
Lucrator intr-un depozit. Ma intereseaza daca salariul castigat in Anglie suporta impozite si in Romania si dacA trebui sa anunt eu Autoritatile despre acest fapt.
Impozitul pe veniturile obtinute trebuie sa le platiti in Anglia, insa de exemplu cass-ul din Romania fie trebuie platit individual la valoarea salariului minim, fie trebuie sa anuntati in Romania ca nu mai aveti domiciliul aici (si nici interese vitale) si ca sunteti asigurat pentru sanatate in Romania (sunt niste conditii de indeplinit). In plus, depinde in ce banca tineti banii obtinuti din Anglia (acolo sau in Romania?) sunt efecte diferite cu privire la impozitarea lor. Si alte multe aspecte. Este important deci daca lucrati legal sau nu, daca veti avea asigurare sau nu, daca calcati prin Romania sau nu si pentru cat timp, s.a.m.d. Este mai complicat decat pare, desi populatia trateaza cu superficialitate maxima.
Declaratia 224
fancsali
Buna am si eu o problema .De 6 ani de zile lucrez la o firma cu capital strain cu contract individual de munca,de 2 ani de zile am inceput sa mai primesc inca ... (vezi toată discuția)