avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA - cod caen publicitate online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA - cod caen publicitate online

Buna ziua,

In prezent am un PFA, cod caen 7022 - consultanta pentru afaceri si management.

Doresc sa-mi deschid un site care, probabil, imi va aduce venituri din reclame.
Cum pot declara acele venituri?

1. Adaug un alt cod caen la PFA-ul actual (este posibil sa am doua cod-uri caen complet diferite pe acelasi PFA)?
- daca da, ce cod caen ar fi potrivit pentru publicitate/marketing online?

2. Platesc doar 16% impozit (ca PF, fara nicio legatura cu PFA-ul) pentru veniturile extra realizate prin intermediul site-ului (cred ca era o declaratie speciala pentru asta, dar nu mai tin minte exact).

Voi ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DYNAMIC Consulting , Consilier juridic 19:17, 7 Februarie 2015
Buna seara,

Pentru modificarea obiectului de activitate este necesară declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii.
În cererea de înregistrare se poate face atat menţiunea modificării obiectului principal de activitate, cat şi a obiectelor secundare de activitate. PFA îşi poate desfăşura activitatea numai în domeniile în care a obţinut calificare şi competenţă profesionale, introducerea unor noi obiecte de activitate trebuie să ţină cont de această condiţie.

O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane autorizat ca pfa iuliana7526 iuliana7526 Poate inspectorul de resurse umane desfasura activitate economica in mod independent pe domeniul relatii de munca si organizare. Daca da, cu ce CAEN si ce ... (vezi toată discuția)
Intermediere Bewulf Bewulf Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)