In prezent am un PFA, cod caen 7022 - consultanta pentru afaceri si management.
Doresc sa-mi deschid un site care, probabil, imi va aduce venituri din reclame.
Cum pot declara acele venituri?
1. Adaug un alt cod caen la PFA-ul actual (este posibil sa am doua cod-uri caen complet diferite pe acelasi PFA)?
- daca da, ce cod caen ar fi potrivit pentru publicitate/marketing online?
2. Platesc doar 16% impozit (ca PF, fara nicio legatura cu PFA-ul) pentru veniturile extra realizate prin intermediul site-ului (cred ca era o declaratie speciala pentru asta, dar nu mai tin minte exact).
Pentru modificarea obiectului de activitate este necesară declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii.
În cererea de înregistrare se poate face atat menţiunea modificării obiectului principal de activitate, cat şi a obiectelor secundare de activitate. PFA îşi poate desfăşura activitatea numai în domeniile în care a obţinut calificare şi competenţă profesionale, introducerea unor noi obiecte de activitate trebuie să ţină cont de această condiţie.
Intermediere
Bewulf
Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)