avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenzi si cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amenzi si cazier

acu 2 ani am lovit o persoana care ma ameninta cu un cutit provocandui mai multe fracturi (ochii , coaste ,etc )la inceput martori au fost de partea mea dar dupa ce am plecat din tara sau intors inpotriva mea nu cunosc motivu dar asa sunt romani in general ,au fost cateva procese la care eu nu am fost prezent si as vrea sa aflu in ce necaz sunt daca am de platit pt faptele mele ? multumesc
De ce anume sunteti acuzat, detaliati.
eu sunt in strainatate de cand sa intamplat si chear nu stiu nimic nimeni nu m anuntat nici macar la un proces ,,din ce spun uni ma cuza de agresiune ,,e prima mea problema cu legea in 27 de ani sincer nu am idee
In cazul asta, nu prea am ce sa va spun, ar fi bine sa va interesati de stadiul dosarului, in ce faza este, urmarire penala, judecata si sa va ganditi la aparare.
si in cazu asta pt a urmari dosaru trebuie sa ma duc in romania sau sa imi caut un avocat acolo sa se ocupe?
In prima faza, angajati un avocat care sa vada exact despre ce e vorba.

Alte discuții în legătură

Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
In legatura cu o violare de domiciliu danddyy danddyy Buna ziua,am si eu o mare problema pe care daca se poate as dorii un sfat deoarece sint intr-un impas foarte mare.Pe scurt ce s-a intimplat,in luna februarie a ... (vezi toată discuția)
In legatura cu o violare de domiciliu danddyy danddyy Buna ziua,am si eu o mare problema pe care daca se poate as dorii un sfat deoarece sint intr-un impas foarte mare.Pe scurt ce s-a intimplat,in luna februarie ... (vezi toată discuția)