avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - recuperare carte de munca

buna ziua...am o nelamurire...am lucrat la ferma zootehnica radomiresti com letea veche bacau din 1987 pana in 1990 si nu stiu unde se afla cartile de munca ..am fost si la itm si nu stiu unde sunt ..va rog din suflet sa ma ajutati..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 11 Februarie 2015
Incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana Bacau
Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. 5, Bacău, cod 600010, jud. Bacău
Telefon: 0234/511686
Fax: 0234/511686
E-mail: bacau@arhivelenationale.ro, arhivebacau@ymail.com
am fost si acolo si au zis ca sunt la itesti am mers acolo mi-au zis ca nu sunt ...sunt trimise la braila mi-a dat un nr de tel am sunat acolo si au zis ca nu este nici o carte de munca acolo ..nu stiu ce sa mai fac si unde sa merg
In acest caz, nu aveti decat sa demarati procedura reconstituirii vechimii in munca.
Ias radomiresti sa desfiintat nu mai e nimic acolo ..nu stiu unde sa merg
IAS Radomiresti a fost desfiintata si in locul ei s-a infiintat S.C. Poiana Radomiresti S.A. prin reorganizarea intreprinderii agricole de stat, conform HG 194/1991.

Alte discuții în legătură

Consultanta bacau, t.c.ind. onesti kindler kindler As dori sa obtin doua adeverinte pentru grupa a doua de munca, pentru prioada in care am lucrat (4 ani) la T. C. Ind. Onesti (Gh. Gh. Dej). Daca exista un ... (vezi toată discuția)
Buna seara...caut informatii despre arhivare documente cooperativa ... Rosu Georgeta Rosu Georgeta buna seara...caut informatii despre arhivare documente Cooperativa Arta Mestesugarilor Moinesti, Jud Bacau. Stie cineva unde ma pot adresa???Va multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii a /conditii deosebite de munca f.a.t.s.m.u. bucuresti SanduG SanduG Buna ziua! Sunt in prag de a iesi la pensie si as avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in a ma consilia, indruma in urmatoarea problema: - in perioada ... (vezi toată discuția)