avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta grupa a II a /conditii deosebite de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta grupa a II a /conditii deosebite de munca F.A.T.S.M.U. Bucuresti

Buna ziua!
Sunt in prag de a iesi la pensie si as avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in a ma consilia, indruma in urmatoarea problema:
- in perioada 1.03.1987-1.10.1991 am lucrat la F.A.T.S.M.U. Bucuresti - Filiala Bacau.
- perioada susmentionata o am trecuta in cartea de munca dar imi trebuie adeverinta din care sa rezulte ca am lucrat in grupa a-II-a de munca (conditii deosebite de munca).
De unde pot lua aceasta adeverinta privind grupa a-II-a?
Unde gasesc arhiva?
Catre cine sa ma adresez, cum sa procedez?
Va multumesc!
Astept raspuns din partea dvs... mi-ati fi de un real ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 2 Februarie 2014
Sunt mai multe posibilitati , avand in vedere ca perioada lucrata apartine mai mult de sectorul bugetar, pentru a intra in posesia acelei adeverinte :
- fie va adresati Directiei Judetene a Arhivelor Nationale - exista posibilitatea sa se fi depus arhiva existenta pana la privatizare

- lichidatorului, daca societatea nu mai exista.
Unde trebuie sa ma adresez? La Bacau sau la Bucuresti?

Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Puteti incerca in ambele parti:
Direcţia Judeţeană Bacau a Arhivelor Naţionale
Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. 5, Bacău, cod 600010, jud. Bacău
Telefon: 0234/511686
Fax: 0234/511686
E-mail: bacau.an@mai.gov.ro, arhivebacau@ymail.com

Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: dmb.an@mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Pensionarea botezatuion botezatuion In baza CIM poate fi eliberata adeverinta pt. reducerea varstei de pensionare? Cui trebuie sa solicit eliberarea unei adeverinte pt. reducerea varstei de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta Anghelache Florina Anghelache Florina In perioada noiembrie 1988-iunie1990, am lucrat la institutul de proiectari CCSITUIATF Bucuresti (de pe Calea Grivitei) ca inginer proiectant. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)