avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta

In perioada noiembrie 1988-iunie1990, am lucrat la institutul de proiectari CCSITUIATF Bucuresti (de pe Calea Grivitei) ca inginer proiectant. Avand in vedere ca nu detin date actualizate despre acest institut (cert este ca nu mai exista, nu stiu daca s-a transformat sau priatizat), as dori sa aflu carei institutii trebuie sa ma adresez in vederea obtinerii unei adeverinte de salariat, cu toate veniturile realizate in aceasta perioada, grupa de munca avuta, contributii la bugetul de stat etc. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 26 Ianuarie 2015
Incercati la Arhivele Nationale - Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: dmb.an@mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime titageorgiana titageorgiana tatal mea vrea sa isi stranga vechimea si are nevoie de arhiva de la trustul de montaj-ciment Bucuresti-TIMB....aveti cumva idee cum mai pot lua legatura sau ... (vezi toată discuția)
Arhiva arta modei Croitoryu Croitoryu nu stiu unde sa caut arhiva de la fosta fabrica arta modei sector 2 pentru a-mi ridica vechimea pentru pensie (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii a /conditii deosebite de munca f.a.t.s.m.u. bucuresti SanduG SanduG Buna ziua! Sunt in prag de a iesi la pensie si as avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in a ma consilia, indruma in urmatoarea problema: - in perioada ... (vezi toată discuția)