avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Arta Modei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Arta Modei

nu stiu unde sa caut arhiva de la fosta fabrica arta modei sector 2 pentru a-mi ridica vechimea pentru pensie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 8 Mai 2014
In mod normal, daca firma a fost privatizata, noul proprietar a preluat si toata arhiva fostei unitati.
Daca firma a dat faliment, arhiva trebuia predata la Arhivele nationale.
Adresati-va in scris cu nr. de inregistrare/ data la Arhivele nationale sector 2 Bucuresti si solicitati documentele dorite.
Despre ce perioada este vorba?

Arhivele Nationale nu au corespondent pe sectoare in Bucuresti.

Arhive Nationale Direcţia Municipiului Bucureşti
ªef serviciu (împuternicit): Lucia TORNEA
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: dmb.an@mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a ii a /conditii deosebite de munca f.a.t.s.m.u. bucuresti SanduG SanduG Buna ziua! Sunt in prag de a iesi la pensie si as avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in a ma consilia, indruma in urmatoarea problema: - in perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime titageorgiana titageorgiana tatal mea vrea sa isi stranga vechimea si are nevoie de arhiva de la trustul de montaj-ciment Bucuresti-TIMB....aveti cumva idee cum mai pot lua legatura sau ... (vezi toată discuția)
Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)