avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare SRL transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare SRL transport

Buna ziua,
Doresc sa-mi infiintez un SRL domeniu activitate transporturi marfuri generale. As avea urmatoarele intrebari:
1. Sunt obligata sa deschid si punct de lucru, sau este suficient doar sediul social? Motiv - voi incheia contract cu o casa de expeditii care va lucra cu utilitara, deci practic eu nici nu voi vedea masina. La ei va fi parcata, ei vor lucra cu ea, eu doar voi emite facturile.
2. Sediul social va fi in Oradea, casa de expeditii va fi in Bucuresti, implicit si soferul va fi angajat din Bucuresti. Cum rezolv cu AJOFM? Repartitie, loc vacant, etc. Nu pot sa pun fiecare sofer sa vina la Oradea sa-si ia repartitie.
3. In mod ocazional, in timp, voi putea intermedia un transport? (nu regim de casa de expeditie intrucat stiu ca o CE trebuie sa indeplineasca mai multe conditii).

Va multumesc foarte frumos,

Cu Stima,

Alte discuții în legătură

Activitate casa expeditii catam23 catam23 Buna seara, Am si eu cateva intrebari legate despre desfasurarea activitatii unei case de expeditii : In urma cu 6 luni am infintat o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cu repartitie daciana888 daciana888 Un SRL cu sediul in Bucuresti doreste sa angajeze un salariat cu domiciliul in Ploiesti. Angajatul trebuie sa mai solicite repartitie in munca de la ITM ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de expeditii ralucel25 ralucel25 Bună ziua, As vrea sa înființez o casa de expeditii. In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941) Este ... (vezi toată discuția)