avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare casa de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare casa de expeditii

Bună ziua,

As vrea sa înființez o casa de expeditii.
In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941)

Este necesar sa înființez un alt SRL care sa activeze ca și casa de expeditii? Și care ar fi condițiile pe care treb sa le îndeplinesc ca să o pot deschide. Ptr sediul social as folosi propriul apartament unde este și sediul actualei firme. Am ceva restricții?

Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Isabela Hagiu , utilizator 23:54, 18 Ianuarie 2021
Buna seara, Aveti nevoie de codul CAEN 5229- Alte activitati anexe transporturilor. Se poate extinde obiectul de activitate al societatii actuale cu codul anterior mentionat si autorizat ca obiect principal de activitate.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Avocat Isabela Hagiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5229 loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa imi deschid o firma de Consultanta in domeniul transportului de marfa. Ma incadrez la cod caen 5229 sau ca si firma de consultanta am ... (vezi toată discuția)
Consultanta transport marfa Gabriellllla Gabriellllla doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect de activitate consultanta in domeniul transporturilor de marfa, indiferent de tipul de transport. Codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc să înființez o casa de expeditii in transporturile ... geogvn1994 geogvn1994 Buna ziua, Doresc să înființez o casa de expeditii in transporturile rutiere cod caen 5229. Voi avea nevoie de manager de transport, la fel că firmele ... (vezi toată discuția)