avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale consultanta transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

consultanta transport marfa

doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect de activitate consultanta in domeniul transporturilor de marfa, indiferent de tipul de transport. Codul CAEN 5229-Alte activitati anexe transporturilor- este potrivit? Oferind consultanta in domeniul transporturilor imi trebuiesc autorizatii specifice firmelor de transport sau caselor de expeditie? multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:39, 26 Ianuarie 2011
Aceasta clasa include: - expediere de marfă - organizarea sau organizarea de operaţiuni de transport feroviar, rutier, maritim sau aerian - organizarea de grup şi loturi individuale (inclusiv preluare şi livrarea de bunuri şi gruparea trimiterilor) - eliberarea de achiziţii publice şi de documentele de transport şi arma de foc - activităţi ale agenţilor vamali - activităţi ale expeditorilor maritim de mărfuri şi agenţi de aer-cargo - de brokeraj pentru spaţiu nave şi aeronave - operaţiunile de bunuri de manipulare, de exemplu, crating temporare pentru unicul scop de a proteja bunuri în timpul tranzitului, uncrating, prelevarea de probe, de cântărire de bunuri.

Activitatea 5229 , daca o folositi , va trebuii autorizata la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen teodor21 teodor21 Buna ziua , doresc sa inscriu un cod CAEN in c ertificatul constatator, si nu stiu unde sa-l incadrez, cantarire autoturisme pe cantare auto autorizate, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma consultanta transport marfa loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa infiintez o firma de consultanta transport. Cred ca m-as incadra la cod caen 5229. Ce autorizatii am nevoie? Buget? Oferind consultanta ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)