avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri CAEN

Buna ziua ,

doresc sa inscriu un cod CAEN in c ertificatul constatator, si nu stiu unde sa-l incadrez,
cantarire autoturisme pe cantare auto autorizate, contra unei taxe.

Ce cod pot folosi .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 24 Septembrie 2016
CAEN 5229 Alte activitati anexe transporturilor

Aceasta clasa include:
-expedierea marfurilor -aranjarea sau organizarea operatiunilor de transport, rutier, maritim, aerian sau pe calea ferata
-organizarea expedierilor de marfa individuale sau in grup (inclusiv ridicarea si livrarea marfurilor si gruparea expedierilor)
- procurarea si emiterea documentelor de transport si a documentelor de expeditie (scrisori de trasura) -activitati ale agentilor vamali
-activitati ale agentilor de exemplupediere a marfurilor maritime si aeriene
-activitati ale brokerilor pentru spatii pe nave si aeronave
-activitati de manipulare a marfurilor, de exemplu ambalarea temporara in lazi pentru unicul scop al protejarii marfurilor in timpul tranzitului, despachetarea din lazi, extragerea de esantioane, cantarirea marfurilor

Aceasta clasa exclude:
-activitati de curierat, vezi 5320
-activitatile de asigurare pentru transportul cu autovehicule, transportul maritim si aerian, vezi 6512
-activitati ale agentiilor de voiaj, vezi 7911
-activitati ale tur-operatorilor, vezi 7912
-activitati de asistenta turistica, vezi 7990

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta transport marfa Gabriellllla Gabriellllla doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect de activitate consultanta in domeniul transporturilor de marfa, indiferent de tipul de transport. Codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)