avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma consultanta transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma consultanta transport marfa

Buna seara, doresc sa infiintez o firma de consultanta transport. Cred ca m-as incadra la cod caen 5229. Ce autorizatii am nevoie? Buget? Oferind consultanta in domeniul transporturilor imi trebuiesc autorizatii specifice firmelor de transport sau caselor de expeditie?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
loredana291, utilizator

Alte discuții în legătură

Consultanta transport marfa Gabriellllla Gabriellllla doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect de activitate consultanta in domeniul transporturilor de marfa, indiferent de tipul de transport. Codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5229 loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa imi deschid o firma de Consultanta in domeniul transportului de marfa. Ma incadrez la cod caen 5229 sau ca si firma de consultanta am ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de expeditii ralucel25 ralucel25 Bună ziua, As vrea sa înființez o casa de expeditii. In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941) Este ... (vezi toată discuția)