avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 390 pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 390 pentru PFA

Sunt un pfa care emit o factura de prestari servicii in Germania. M-am inregistrat in ROI si am si codul de tva doar pt operatiuni intracomunitare.
Decl 390 Vies o intocmesc pe facturilor emise sau cand s-au incasat aceste facturi ? ar trebui sa existe o corelatie intre vies si registrul de incasari si plati ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva servicii intracomunitare sain sain Un PFA infiintat in Romania efectueaza in U.E. lucrari de matriterie (fabrica piese) si se inregistreaza in ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari).In ... (vezi toată discuția)
Livrare servicii in germania krisstta26 krisstta26 Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate: am o firma de plasare forta de munca si am obtinut un contract de plasare oameni in ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)