Am primit doua hotarari din partea firmei la care lucrez in care sunt instiintata :
1) ca ,,se modifica organigrama sectorului de activitate comertprin acordarea preavizului de 20 de zile lucratoare angajatului....pt motivul ca sectorul comert se reduce activitatea prin desfiintarea postului de lucrator gestionar.''
2) tot o hotarare care spune asa:,,In temeiul legii 31/1990 privind societatile comerciale si a prerogativelor stabilite prin statutul societatii,reprezentantul legal al societatii,d-na(numele meu),HOTARASTE Se acorda preaviz de 20 zile lucratoare in vederea desfacerii contractului de munca (nr/data) in baza hotararii Adunarii Generale a asociatilor/asociat unic din data... privind desfiintarea locului de munca l. gestionar ocupat de,CULMEA,tot numele meu! ca urmare a urmatoarelor motive:se reduce activitatea pt lucrator gestionar.
Preavizul incepe la data de...si expira la data de..
Cu ducere la indeplinire a prezentei hotarri se insarcineaza....
Am citat exact ceea ce scrie in cele 2 hartii primite.
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca aceste 2 hartii sunt intocmite corect pt ca mie nu mi se pare corect :
1) NU AM CALITATEA DE REPREZENTANT LEGAL AL SOCIETATII si nici daca as avea-o nu inteleg cum as putea sa-mi reduc postul
2)Unde as putea contesta aceste ''hotarari'' si in ce termen?