avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto fara centuri in spate din dotare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto fara centuri in spate din dotare

Am o dacie din 2003 si nu a avut din dotare de noua centuri la locurile din spate.Trebuie sa pun aaacum centuri?
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 21:27, 10 Februarie 2015
Din cate stiu legea spune ca e obligatoriu pentru masinile prevazute din fabricatie cu centuri de siguranta in spate. Cat timp isi ia ITP-ul nu vad de ce ar fi obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate scaun auto copii flaviuska flaviuska Am doi copii gemeni cu handicap grav tetrapareza spastica, nu isi tin capul si nu stau in fund, trebuiesc transportati cu masina peste tot prin tara la ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea purtarii centurii de siguranta todorovcristi todorovcristi ESTE OBLIGATORIU LA PERSOANELE CE PRESTEAZA SERVICII DE GENUL CURIERATULUI RAPID SA POARTE CENTURA DE SIGURANTA? (vezi toată discuția)
Mi-a tras de volan și am făcut accident! Nik90 Nik90 Bună seara! Mă confrunt cu o situație puțin ciudată. Cu ceva timp în urmă, mă deplasam cu mașina mea spre localitatea X, împreună cu alți doi ... (vezi toată discuția)