avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara de intretinere a fostei sotii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara de intretinere a fostei sotii

Poate fi exonerat de plata pensiei de intretinere sotul care nu a stiut ca fosta sotie a avut un chist cerebral din copilarie.
Operata la 10 ani de la casatorie este pensionara cu grad II de invalidate.

Alte discuții în legătură

In cazul in care doresc sa ma recasatoresc cu fosta sotie imi pot pierde pensia de urmas? mariusolimpiu mariusolimpiu Buna ziua, sunt pensionar in varsta de 50 de ani, divortat, cu pensie de urmas, in urma mamei mele decedate, pensie obtinuta in baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major cu handicap ContSters274581 ContSters274581 va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarea problema.Sotul,pensionar limita varsta divorteaza in 2006 de nevasta cu care are un copil ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, indemnizatie de handicap skol skol BUNA SEARA!Mama mea are 60 de ani si acum 10 ani a fost operata de fibrom si s-au depistat celule canceroase si a urmat o noua operatie de histerectomie totala ... (vezi toată discuția)