avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autoturism mostenit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autoturism mostenit

Dupa succesiune am mostenit un autoturism Dacia,pe care vreau sa-l radiez.Pot face radierea pe baza certificatului de mostenitor,fara a face un nou certificat de inmatriculare al autoturismului?Mentionez ca autoturismul este inutilizabil,avand multe piese lipsa.
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 16:28, 10 Februarie 2015
Daca-l duceti la REMAT va da un certificat in baza caruia puteti sa-l radiati. Altfel nu stiu cum ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)