avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Zile lucrate in d 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Zile lucrate in d 112

buna seara!
ma confrunt cu urmatoarea problema: in cadrul unei societati salariatii lucreaza in ture, astfel ; de luni pana vineri cate 10 ore/zi iar sambata si duminica 5 ore/zi... cu repausul corespunzator intre ture.....
intr-o luna in care numarul de zile lucratoare este de 20 zile,
tip contract munca:N
ore norma zilnica contract :8
total ore lucrate efectiv in luna : 160 ore (in D112 rd 5)
total zile lucrate :18 (in D112 rd 7)
cum il afecteaza pe salariat ca totalul zilelor lucrate in luna este mai mic (20-18=2 in minus) dar ore lucrate sunt complete???

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Iuliana1306 Iuliana1306 Buna ziua! Exemplu: luna are 20 zile lucratoare - 160 ore. Eu lucrez de luni pana vineri 160 ore si in weekend 64 ore. Am ore suplimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)