avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa lucrari

Conform art.19 Autoritatea contractantă achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform prevederilor secţiunii a 2-a a prezentului capitol, nu depăşeşte echivalentul în lei a 30.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziţie de produse ori servicii, respectiv a 100.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziţie de lucrări. Achiziţia se realizează pe bază de document justificativ.'' Am facut o singura achizitie de lucrari cu o valoare de 95.000 euro in SEAP si am primit mesaj "depasit", repet o singura achizitie - . Pana acum nu am realizat o astfel de procedura. Ce va trebui sa fac in acest caz?


Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:23, 11 Februarie 2015
Achizitie de ...?
Lucrari de constructii Centrul social in comuna ............ CPV- 45200000-9
Dvs. sunteti uat sau institutie publica sau beneficiar privat? (OUG 34 se aplica diferit)

1) Nu este exclus sa nu fi incadrat lucrarea la lucrari, ci la achizitii de produse sau servicii.
2) Ati trimis notificarea cu privire la depasirea sumei de 5ooo eur?
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
trandafir2, moderator
Sau mai este posibil ca mesajul sa se refere la depasirea numarului de caractere permise in campul de editare. Nu ar avea de ce sa nu va permita altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)
Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Selectie ziar pt publicitate? otilia13 otilia13 Buna seara. Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de ... (vezi toată discuția)