avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Luni, 31 martie, are loc evenimentul: Închiderea exercițiului financiar 2024 - Noutăți legislative și tratamente contabile. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Pot incasa bani in numerar?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Pot incasa bani in numerar?

Pot incasa numerar de la un client pe marfa livrata numai cu factura si fara chitanta,mentionez ca factura e de tip metro cash & carry,pe factura scrie ca aceasta factura circula fara chitanta de incasare,ma refeream ca daca clintul imi da banii ii dau factura si atat,fara sa semnez nicaieri.

Alte discuții în legătură

Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi genni genni Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)