avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari casco

ma poate ajuta cineva cu o informatie?
am avut dauna totala in urma cu 6 luni , suma asigurata cf asigurarii mult subevaluata fata de piata; suma asigurata 36000 ron pt audi an fabr 2008 .asiguratorul a stabilit dauna totala datorita sumei subevaluate si nu a vrut sa repare masina al carei deviz de reparatie se incadra undeva la 26000 ron;
la stabilirea despagubirilor am primit oferta pentru 4 000 ron si 6000 euro prin valorificarea epavei; masina a fost reparata intre timp pe cheltuiala mea si m-a costat aproximativ 22000 ron ;mi-au dat solutia dosarului abia peste 6 luni cand masina era reparata ..................ce pot face? nu pot accepta oferta masina valoreaza cel putin 15000 euro .
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:19, 11 Februarie 2015
Trebuie sa actionati in instanta sa va dea banii dati pe reparatie.
Trebuie sa dovediti ca ati achitat la timp ratele de casco, ca ati anuntat la timp si ca nu au niciun motiv sa refuze.
De cele mai multe ori, companiile de asigurari fac niste abuzuri incredibile, doar pentru a nu plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare despagubire dauna casco mitrutpaul mitrutpaul Am avut o dauna si am incercat sa-mi repar masina pe polita casco. Cu toate ca masina este asigurata la suma de 3100 euro iar devizul emis de service(cu care ... (vezi toată discuția)
Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
Evaluare auto incorectă kosty40 kosty40 În urma cu 3 luni am cumparat o masina fabricație 2015 adusă din afara țări. La o zi după înmatriculare am avut un accident cu dauna totalal vinovat ... (vezi toată discuția)