avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fiscalitate pfa/ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fiscalitate pfa/ii

buna seara !
1) o pfa sau un ii cu obiect de activitate cultivarea cerealelor, platitor de tva , cu cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, va trebui sa treaca la impozitare pe norma de venit conform art 71 din codul fiscal sau se va impozita conform sistemului real de impozitare ?
2) dar daca cifra de afaceri este sub 100000 euro, platitor de tva , impozitarea in ce fel se va face ?
multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Venituri din agricultura icafos icafos O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit in anul agricol 2013 , a inregistrat in acest ... (vezi toată discuția)
Trecere de la sistem de impozitare pe norma de venit agricol la sistem real Dumitruma Dumitruma Am un PFA infiintat in 2015 cu sediul in Bucuresti , sector 6, cu activitati agricole în județul Ialomita, cu cultivare și vânzarea de cereale fără ... (vezi toată discuția)
Pfa-cultura cerealelor vor plati impozit la norme venit incepand cu 1 febr.2013? nisara nisara se tot vorbeste de modificarile aduse recent in codul fiscal. PFA-urile care au ca obiect de activitate cultura cerealelor, cum vor plati impozit incepand cu ... (vezi toată discuția)