avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de noapte si spor de weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de noapte si spor de weekend

Buna ziua,
la o firma doi angajati au trebuit sa efectueze ore de noapte in cursul saptamanii si in weekend, iar angajatorul doreste sa le ofere cele doua sporuri. nelamurirea mea este daca trebuie sa transmit Revisal avand in vedere ca nu au specificat in CIM spor de vechime si weekend si ca au lucrat in ianuarie si vor mai lucra in februarie in aceste conditii, apoi revenind la programul normal de lucru 8h/zi, 40h/saptamana.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare... Arvwen Arvwen Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)
Program lucru inegal - sporuri IrinaDu IrinaDu Buna ziua, Lucrez la o companie IT de Outsourcing care isi desfasoara activitatea 24/7. Programul meu este pe ture de la 7 AM la 3:30 PM, de la 3:30 la ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate sambata boghysv boghysv Buna ziua! In CIM durata timpului de lucru este de 8h/zi, 40h/saptamana; repartizarea programului 08-16. Programul firmei este de Luni-Sambata ... (vezi toată discuția)