avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta primara cand o societate are CIF la puctul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta primara cand o societate are CIF la puctul de lucru ?

Buna ziua, spuneti-mi va rog cum se tine corect evidenta primara in cazul in care o societate are CIF la puctul de lucru si ce reprezinta acest CIF. Daca emit o factura de la punctul de lucru unde am acest CIF trebuie sa scriu pe factura CIF-ul sau CUI-ul ? Mentionez ca atat la sediul firmei cat si la punctul de lucru exista stoc de marfa, dar gestiuniile sunt tinute separat.
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 12:04, 12 Februarie 2015
Daca verificati CIF-ul si CUI-ul in registrul platitorilor de TVA cel mai probabil veti descoperi ca CIF-ul nu este inregistrat pe cand CUI-ul este inregistrat.

(19) Factura cuprinde în mod obligatoriu următoarele informații:
a) numărul de ordine, în baza uneia sau a mai multor serii, care identifică factura în mod unic;
b) data emiterii facturii;
c) data la care au fost livrate bunurile/prestate serviciile sau data încasării unui avans, în măsura în care această dată este anterioară datei emiterii facturii;
d) denumirea/numele, adresa şi codul de înregistrare în scopuri de TVA sau, după caz, codul de identificare fiscală ale persoanei impozabile care a livrat bunurile sau a prestat serviciile;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare factura fiscala : produs livrat prin curier hordymulberry hordymulberry Intrebarea mea se refera la urmatorul astepct : Trimit o factura cu produsul livrat prin curier La completare la delegat mi se pare normal sa scriu firma ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala Chris-Cross Chris-Cross Buna ziua colegi!Am o mare problema cu cei pe care-i solicit sa-mi transporte marfa legat de facturarea transportului,si anume: Factura emisa de ei ... (vezi toată discuția)
Servicii medicale pufi pufi Buna ziua, Cabinet medical ofera servicii medicale cu eliberarea fiselor pentru obtinerea permisului de conducere auto. As dori sa intreb daca pe factura ... (vezi toată discuția)