avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Scutirea pt srl-d
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Scutirea pt srl-d

Daca un SRL- DEBUTANT cu 4 angajati -dintre care una intra in concediu pt cresterea copilului -contr. de m suspendat- in locul ei vine altcineva cu contract de munca nedeterminata -deci ar fi a 5 -ea persoana , firma beneficiaza scutirea si pentru a 5-cea persoana.( practic sunt 4 la plata salarii)
Sau tb angajat cu contr de m pe perioada determinata

Cel mai recent răspuns: fifi58 , utilizator 13:35, 12 Februarie 2015
sau daca a 5-cea persoana nu vine in locul persoanei a carui contr. de m se suspenda
Firma beneficiaza scutirea pt a 5-cea persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d- incepere cim salariati IRR IRR Este vreo problema daca pentru un SRL-D angajez cele doua persoane la 29 de zile de la infiintare si nu imediat dupa ce a fost infiintata firma? (vezi toată discuția)
Srl-d vulcu_alina vulcu_alina Buna ziua, Am si eu o intrebare...vreau sa-mi fac un SRL-D, dar sunt deja asociata la o alta firma, deci m-am gandit sa-l fac pe numele unei prietene. Dar ea ... (vezi toată discuția)
Numar angajati. angajare full-part time handru handru Pentru o firma SRL cati angajati minim e nevoie sau daca pot angaja si partime fara sa angajez fulltime? Se stie ca la SRL-D este obligatoriu minim 2 angajati ... (vezi toată discuția)