avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru

Buna ziua,

Cat costa taxa judiciara pt. o cerere de legalizare cu mentiunea definitiva si irevocabila si eventual timbru judiciar? Scuze, dar chiar nu stiu ce mai trebuie pe langa cererea in sine!

Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 15:44, 12 Februarie 2015
5 lei pentru fiecare exemplar legalizat
Multumesc! Fara timbru judiciar?
fara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru majorare pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul pe care il depun la tribunal. Eu am hotararea de divort initiala si cu cuantumul pensiei, in forma ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta civila SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri legate de legalizarea unei sentinte. Am facut o plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)