avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte de depus la inchiriere apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte de depus la inchiriere apartament

Buna ziua,
Sunt proprietar (persoana fizica)si doresc sa stiu ce acte trebuie depuse la administratia financiara pt. inregistrarea contractului de inchiriere? tot la o persoana fizica..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariaandrea79 , utilizator 16:30, 13 Februarie 2015
contract inchiriere 3 exemplare,contract imobil,extras cf,copie certificat energetic,copie CI proprietar,timbru fiscal 2 lei,dosar plic
P.S. si declaratiile 220

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchiriere Srb Srb Vreau sa inchiriez un apartament si sa il declar la adm financiara. Ce trebuie facut? Trebuie mers cu buletinul inclusiv si cu chiriasul sa completam formular ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte din chirie teren pe persoana fizica - impozit pe profit xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din inchiriere imobil solomcarmendamiela solomcarmendamiela In cazul unei persoane, cu domiciliul de resedinta in Brasov, proprietara a unui imobil in Bucuresti, imobil inchiriat in baza unui contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)