avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Proces diferenţe salariale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Proces diferenţe salariale

Bună ziua,
În judeţul meu s-au pierdut toate hotărârile judecătoreşti privind câştigarea drepturilor salariale în instanţă, în învăţământ, pentru perioada mai 2011 - prezent.
În alt judeţ s-au câştigat toate, aceleaşi legi, aceeaşi speţă.
Ce este de făcut?
Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 14 Februarie 2015
Nu prea mai este ceva de facut, deoarece practica judiciara nu constituie izvor de drept in Romania.
Mulţumesc încă odata!
Să înţeleg că este posibil ca, teoretic vorbind, o parte din judeţe să aibă o salarizare, mai mare, iar cealaltă parte, care nu câştigă în instanţă să fie altfel retribuiţi, deci cu aproxomativ 25% mai puţin. Este o nedreptate şi se pare că nu pot face nimic.
Intr-adevar, asa este.

Nu stiu cu ce va poate ajuta un memoriu depus la Ministerul Educatiei, Presedintie si Guvern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret bucuresti 2008 nicolaeclaudiu nicolaeclaudiu Bună seara, Sunt secretară a unor şcoli din mediul rural, judeţul Bacău. În cadrul unităţilor şcolare sunt cadre care au absolvit USH, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Spete identice - solutii diferite! dbs dbs Pe rolul unui tribunal avem un proces pe conflicte de munca! am pierdut la tribunal si am pierdut si recursul la curte de apel! Problema este alata, alte ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)