avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN activitati medicale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN activitati medicale

Buna seara,
Daca am o echipa de asistente medicale si infirmiere ce furnizeaza servicii medicale in azile si crese, codul CAEN 8690 este ok?
in acest cod am gasit infirmiere si asistente in gradinite dar nu se specifica nimic de azile?ar trebui sa mai adaug si un alt cod CAEN?
multumesc frumos
Aceasta clasa(8690) include: -activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate in spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt: -activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici in domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc. Aceste activitati pot fi efectuate in clinici medicale, de tipul celor atasate intreprinderilor, scolilor, azilelor de batrani, sindicatelor si confederatiilor sindicale si in centre de sanatate, altele decat spitalele, precum si in cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.

In functie de specifiul exact al activitatilor desfasurate pot fi avute in vedere ca activitati secundare si alte specifice domeniului 86 sau 87

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 As dori sa stiu ce cod caen este potrivit pentru o firma prestari servicii medicale, adica fizioterapie, masaj, mobilizare manuala ... Este ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN se foloseste pentru urmatoarele activitati: masaj si reflexoterapie, nutritie, cosmetica si ingrijirea corpului? (vezi toată discuția)
Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)