avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN activitate video chat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN activitate video chat

Ce coduri CAEN trebuiesc pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
titus_steel, utilizator
Cel mai recent răspuns: titus_steel , utilizator 14:18, 15 Februarie 2015
“Alte activitati recreative si distractive” cod CAEN 9329
Am inteles ca mai trebuies si alte coduri CAEN la activitati secundare
Coduri CAEN pentru a desfasura activitatea de videochat:
CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe

Cod CAEN 6420: Telecomunicatii

Cod CAEN 5261 : Comert cu amanuntul prin corespondenta
Aceasta clasa include:
- vanzarile directe, prin intermediul televiziunii, radioului, telefonic, sau prin Internet.

Cod CAEN -9329 Alte activitati recreative si distractive

Multumesc , stiti cumva daca mai trebuie o licenta de la ANRC ? unele persoane spun ca da altele ca nu ... sunt putin bagat in eroare , vreau sa spun ca nu lucrez cu site din Romania
observ ca sau schimbat codurile caen , acum 6420 este : Activitati ale holdingurilor iar 5261 nu mai exista

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)
Studio miar miar Buna seara, Doresc sa deschid un studiou de videochat,am o firma cu codul caen 4791(Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Video-chat marius_82 marius_82 Cum se poate autoriza activitatea de video-chat.?Ce acte normative reglementeaza aceasta activitate? Variante cod caen? (vezi toată discuția)