avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat?

Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi buna!
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ganciu & Partners , Avocat 16:11, 22 Septembrie 2021
Buna ziua,

Codurile CAEN pentru desfasurarea activitatii de videochat, pot fi urmatoarele:
CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe, cod CAEN 6110: Activitatii de telecomunicatii prin retele cu cablu, cod CAEN 4791 : Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comert sau prin internet sau cod CAEN -9329 Alte activitati recreative si distractive n.c.a.

Cu stima,
Ganciu & Partners


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen activitate video chat titus_steel titus_steel Ce coduri CAEN trebuiesc pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? (vezi toată discuția)
Sfaturi deschidere firma AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, Vreau sa imi deschid o firma si am nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa vand produse alimentare in automate (produsele nu sunt facute de mine, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)