avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensie alimentara minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensie alimentara minori

Ce inseamna "Pentru complinirea lipsurilor cererii reconventionale"? Asta apare la solutie pe scurt.
Iar la complet apare "C1 minori civil administrativ", persoana in cauza poate participa la procese?
asta inseamna ca cererea reconventionala formulata de parat nu curpinde toate elementelor prevazute de lege de exemplu, date de identificare, taxa de timbru etc. si ca noul temern acordat este dat tocmai pentru a se indeplini aceasta procedura Daca apare C1 administrativ inseamaa ca sunteti inca in procedura prealabila, termen la care persoana nu poate participa in cauza judecatorul fiind cel care va verifica indeplinirea tuturor conditiilor pentru acordarea primului termen de judecata in cauza pentru care veti primi citatie la adresa indicata
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
Cabinet individual avocat Penes Mihaela , Avocat
Cererea reconventionala trebuie precizata , trebuie sa supliniti, asadar, lipsurile invederate de catre instanta de judecata.



Dupa complinirea lipsurilor veti primi cererea reconventionala si veti putea face intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã soluția ”dezînvestire” în acest caz? maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori sa stiu ce inseamna urmatoarele ,,concluzii\\" intr-un proces care nu a fost inca judecat,proces pentru partaj. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)